.

Mungesa menstruacioneve.

Kulloshtra përmban më shumë proteina, por më pak yndyrë dhe sheqer sesa qumështi më i pjekur i gjirit, duke e bërë më të lehtë për fëmijën të tretet në ditët e para pas lindjes. Ushqyerja me gji për më shumë se.

Ushqyerja me gji për më shumë se.

Kur te vizitoni nje mjek.

5 kg te peshes. 1. Është i pasur [].

.

Por ama sduhet ta perdorni shpesh pasi ka efekte anesore. Pagjumësi: zakonisht problemet me gjumin shfaqen rreth 3 javë pas konceptimit të bebes. Kjo ndodh për shkak të rritjes së volumit të gjinjve, dhe nuk ndikon në procesin e mëtejshëm të ushqyerjes me gji.

Kulloshtra kalon nga nena te femija imunoglobulinat - antikorpet, per t'I aktivizuar atij sistemin imunitar mbrojtes. Ilacet ne shtatzani.

Mjekët e konsultorit të fëmijëve rekomandojnë për nënat e reja, ushqyerjen me gji.

.

Zakonisht gjinjtë tuaj fillojnë të rrjedhin në fund të tremujorit të tretë, por mund të ndodhë në çdo kohë pas pesë apo gjashtë muajsh shtatzani. .

Aborti nuk eshte mire as per ju as per jeten e pafajshme qe sapo ka. .

.
Një femër gjatë shtatzanisë kalon një kalvar problemesh psiko-fizike të cilët e bëjnë edhe më të vështirë shtatzaninë.
Kujdesi shëndetësor prekoncepsional është kujdesi që një grua në moshën e duhur për të lindur fëmijë merr përpara shtatzënisë.

.

Cilat janë fazat.

. Ndjeshmëria e nuhatjes. .

Lëngu që vëreni quhet kulloshtër, i []. Ju nuk do të jeni në gjendje të ndaloni rrjedhjet, por mund të vëreni se ato do bëhen më intensive, kur gjinjtë tuaj stimulohen si për shembull gjatë marrëdhënieve seksuale. Ne fakt 1- 1. Ilacet ne shtatzani. Monitorimi i shtatzanise. 5 kg te peshes.

Këshillimi prekoncepsional.

Monitorimi i shtatzanise. Një ndër problemet është dhe infeksioni vaginal, i cili është mjaft i shpeshtë te gratë shtatzëna sidomos.

.

.

Synimi.

.

.